Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 12:26
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

6ix9ine sa ukázal po dvoch mesiacoch: V striptízovom klube rozhadzuje peniaze bez rúška

NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashi sa po dlhej dobe prihlásil o slovo. Fanúšikovia ho videli v striptízovom klube s priateľkou Jade.

O Tekashim sme naposledy počuli ešte na začiatku októbra, keď sa predávkoval tabletami na chudnutie a kofeínom a skončil v nemonici. Teraz sa o slovo prihlásil zo striptízového klubu, kde podľa fanúšikov oslavoval s blízkymi narodeniny svojej priateľky Jade. Twitterom sa šíri aj video, na ktorom rozhadzuje peniaze a užíva si párty v interiéri bez rúška. 

Podľa Page Six ešte predtým Tekashi navštívil reštauráciu Blu Mar, kde objednával jedlo na Deň vďakyvzdania. Podľa majiteľa si objednal 20 stejkov, 10 porcií cestovín a 10 burgerov, za ktoré zaplatil a naviac nechal aj 2-tisícové prepitné. Majiteľ tiež prezradil, že sa s Tekashim rozprával o tom, ako ťažké to v súčasnosti majú interpreti v hudobnom priemysle. 

„Keď sme uvideli 5 veľkých SUV a šesť obrovských bodyguardov, mysleli sme si, že prišiel prezident Donald Trump,“ povedal jeden zo zdrojov pre Page Six v súvislosti s Tekashiho návštevou štvrte Hamptons. 

Domov
Zdieľať
Diskusia