Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 14:42
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Monster Hunter vyzerá v novom traileri ako zábavné béčko plné fantasy príšer a prehnaných akčných scén

FILMY A SERIÁLY MONSTER HUNTER
Uložiť Uložené

Monster Hunter vyjde v decembri.

Monster Hunter je veľká videoherná značka od Capcomu, v ktorej ako lovec zabíjaš rôzne monštrá. Najväčšieho úspechu sa dočkala s hrou Monster Hunter World, po ktorej režisér Wes Anderson (Resident Evil filmy) kúpil práva na sfilmovanie celovečeráku. Ten sa najprv prezentoval slabým trailerom so zlými efektami, no to sa dnes napráva. 

Trailer určený pre čínske publikum sa už môže pochváliť kvalitnejšími efektami a CGI, ktorých bude film úplne preplnený. Tvorcovia sa totiž museli pobiť s dizajnom a animáciami desiatok monštier. Dnes môžeme povedať, že to vyzerá ako zábavné béčko, pri ktorom by si nemal veľmi rozmýšľať.

Odporúčané
10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 21. novembra 2020, 14:36

Avšak, tá Mila Jovovich nám tam stále vôbec nesedí. Lenže je to manželka režiséra, takže si asi miesto pekne vydupala. Herečka je však už dávno za zenitom a jej herecké schopnosti možno nebudú stačiť ani na takúto „blbinu“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia