Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2020, 21:16
Čas čítania 1:04
Adam Novosad

Sviňa valcuje Netflix. Film o mafii vo vysokej politike už je najsledovanejším titulom na Slovensku

NEWS NETFLIX SLOVENSKO SVIŇA
Uložiť Uložené

Netflix ponúka svojim užívateľom film Sviňa, ktorý do kín prišiel len vo februári tohto roka.

Na strieborné plátna sa vo februári tohto roku dostala Sviňa. Politický thriller prepojený s drámou inšpirovaný skutočnými udalosťami na Slovensku prilákal do kinosál krátko pred prepuknutím pandémie zástupy divákov, ale potom kiná zatvorili svoje brány a Sviňa zostala visieť vo vzduchu.

Odporúčané
Sulík nepodporí plošné testovanie, ktoré chce Matovič zorganizovať pred Vianocami. Sú to vraj vyhodené peniaze Sulík nepodporí plošné testovanie, ktoré chce Matovič zorganizovať pred Vianocami. Sú to vraj vyhodené peniaze 23. novembra 2020, 10:42

Našťastie sa na film, ktorý zrežírovali Mariana Čengel Solčanská a Rudolf Biermann na základe románu od Arpáda Soltésza, usmialo šťastie a pod svoje krídla ho vzala služba Netflix. „Odohráva sa vo svete vysokej politiky, mafie bielych golierov, organizovaného zločinu, obchodu s bielym mäsom a veľkých peňazí,“ opisuje Sviňu distribútor filmu.

Sviňa valcuje Netflix. Film o mafii vo vysokej politike už je najsledovanejším titulom na Slovensku
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia