Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2020, 19:36
Čas čítania 0:36
Lukáš Čelka

Majk Spirit chcel svojej dcére kúpiť pred mesiacom bitcoin: Dnes ľutuje, že tak nespravil

NEWS BITCOIN KRYPTOMENY
Uložiť Uložené

Jeho dcérka mohla mať dnes o 6000 eur viac.

„Úspech patrí odvážnym,“ napísal dnes na svoj príbeh na Instagrame raper Majk Spirit. Vo svojich storkách opisuje, ako chcel pre svoju dcérku Ariu kúpiť mesiac dozadu jeden bitcoin. Vtedy mal ešte podľa Spiritových slov hodnotu niečo okolo 9500 eur.

Hodnota bitcoinu však odvtedy stúpla až na 15,349,78 eur. Dnes preto Majk svoje zaváhanie ľutuje. „Nevieš si predstaviť, jak ma serie, že som to nakoniec nedal. Aria by zarobila už 6000 eur a to v prvých siedmych týždňoch jej života. Bol som naozaj blízko, stačilo povedať už len finálne ANO,“ napísal do ďalšieho príbehu.

Majk Spirit chcel svojej dcére kúpiť pred mesiacom bitcoin: Dnes ľutuje, že tak nespravil
Zdroj: Instagram / Majk Spirit

Svojim fanúšikom preto cez svoje ďalšie storky odkazuje, aby sa nebáli zariskovať. „Pokakaní ostanú v šedom priemere, nenechajte si utiecť šancu...,“ dodal Majk na záver.

Majk Spiritová dcérka Aria prišla na svet 1. 10. 2020. „Je zdravá a krásna a váži 3820 gramov. Mama je v poriadku a tato je šťastný. Najkrajšie ráno v mojom živote,“ napísal člen legendárnej H16 v deň jej narodenia v poste na Instagrame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia