Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 13:16
Čas čítania 0:54
Jakub Paulík

Zuzana Čaputová bubnuje na pomoc týraným deťom. Prosím, buďme pozorní k hlasu detí, dôverujme mu a pomôžme, odkazuje

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka pripomína, aby sme mysleli aj na tých najmenších.

K príležitosti Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí prezidentka Zuzana Čaputová pridala na Facebook video, ktorým sa pripojila k iniciatíve celoslovenského bubnovania. Jeho cieľom je upriamiť pozornosť na týrané deti, aby ich bolo „lepšie počuť“.

Odporúčané
Sociálna pracovníčka Natália: Harabin v dave vyzýval ľudí, aby si dali dole rúško, fakty sú slabé miesto extrémistov (Rozhovor) Sociálna pracovníčka Natália: Harabin v dave vyzýval ľudí, aby si dali dole rúško, fakty sú slabé miesto extrémistov (Rozhovor) 18. novembra 2020, 17:04

Ticho pred násilím deti neochráni. Prosím, buďme pozorní k hlasu detí, dôverujme mu a pomôžme,“ prehovára prezidentka vo videu k divákovi. Vo svojom príspevku uviedla telefónne čísla, ktoré sú zamerané na pomoc deťom.

V súčasnosti však linku dôvery vyhľadáva aj množstvo dospelých ľudí, ktorí sa pre pandémiu koronavírusu nachádzajú v zlej psychickej či finančnej situácii. „Koronavírus sa v súčasnosti tiahne skoro každým jedným rozhovorom. Či už ako primárna téma alebo sekundárna,“ povedala nám v rozhovore riaditeľka Linky dôvery Nezábudka Monika Martinezová.

Domov
Zdieľať
Diskusia