Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2020, 18:11
Čas čítania 1:04
Adam Novosad

„Zhoďte prilby“ kričia demonštranti na policajtov a chcú, aby sa k nim pridali. Delobuchy hádžu pred NR SR aj Úradom vlády

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Demonštrácia pred prezidentským palácom sa rozdelila na dve skupinky pred parlamentom a úradom vlády.

Demonštrácia, ktorá sa začala krátko po štvrtej poobede pred prezidentským palácom, vyvrcholila prejavom Mariana Kotlebu. Šéf extrémistickej ĽSNS vyzval dav, aby ho potom nasledoval pred Národnú radu Slovenskej republiky, kde ľudia žiadajú odstúpenie premiéra Matoviča, ministra vnútra Mikulca a prepustenie poslanca ĽSNS Andreja Medveckého, ktorého polícia zadržala. 

Odporúčané
Mazurek, Uhrík aj Kotleba už burcujú ľudí v centre Bratislavy. Stojí s nimi jedna z tvárí Nežnej revolúcie Ján Čarnogurský Mazurek, Uhrík aj Kotleba už burcujú ľudí v centre Bratislavy. Stojí s nimi jedna z tvárí Nežnej revolúcie Ján Čarnogurský 17. novembra 2020, 16:59

Veľká časť davu sa tak presunula pred parlament, ale stovky ľudí zamierili naspäť pred Úrad vlády. Práve tam dnes z hlavnej stanice pochodovali futbaloví chuligáni, aby vyjadrili svoju nespokojnosť s opatreniami garnitúry Igora Matoviča. 

Domov
Zdieľať
Diskusia