Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 18:21
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Hlavným záporákom novej trilógie Star Wars podľa Georga Lucasa mal byť Darth Maul. Štúdio Disney však zmenilo celý príbeh

FILMY A SERIÁLY STAR WARS
Uložiť Uložené

George Lucas prezrádza ďalšie detaily o svojich pôvodných plánoch pre Star Wars vo svojej novej knihe.

Posledná trilógia Star Wars (epizódy VII až IX) zarobila štúdiu Disney miliardy dolárov, s jej kvalitou je však spokojný len málokto. Niektorí fanúšikovia a diváci sa aj tvária, že vlastne vôbec neexistuje. Disney poriadne nevedelo, čo s filmami robiť a ako sa majú skončiť. Potvrdzujú to aj slová samotnej Daisy Ridley (stvárnila Rey). 

Odporúčané
Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku 9. novembra 2020, 14:32

Na začiatku trilógie jej producenti povedali, že možno bude potomkom Obi-Wana Kenobiho. To sa následne zmenilo, až prišli k tomu, že bude vnučkou Palpatina. V priebehu natáčania Epizódy IX to však zrušili a ku koncu natáčania sa rozhodli, že to tak bude znova. O tom, čo sa dialo s novou trilógiou v zákulisí, by zrejme mohli vzniknúť samostatné filmy. My sa už len musíme zmieriť s tým, ako sa to celé skončilo, alebo snívať o iných verziách.

Domov
Zdieľať
Diskusia