Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. novembra 2020, 21:44
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Gucci predáva roztrhané pančuchy za 160 €. Internet sa značke vysmial, aj napriek tomu ich okamžite vypredali

MÓDA GUCCI
Uložiť Uložené

Existujú aj špekulácie, že silonky sú len poškodené a vyradené kusy, na ktorých sa značka teraz snaží zarobiť.

Taliansky módny dom Gucci nikdy neprestane prekvapovať. High fashion gigant totiž v rámci svojej aktuálnej ponuky predstavil čierne roztrhané pančuchy s dierami či očkami.

Už samotný produkt je podivuhodný, no ešte bizarnejšia je jeho cenovka. Za zničené silonky si totiž Gucci pýta 190 dolárov, čo je v prepočte približne 163 €. Hoci by väčšina ľudí pravdepodobne zastávala názor, že pančuchy plné dier a tzv. „rýchlikov“ sú už nepoužiteľné a odsúdené na vyhodenie do koša, zákazníci Gucci sú presvedčení o opaku.

Odporúčané
Gucci predáva šaty pre mužov za viac ako dvetisíc eur. Talianska značka prijíma premenlivosť v sexualite Gucci predáva šaty pre mužov za viac ako dvetisíc eur. Talianska značka prijíma premenlivosť v sexualite 5. októbra 2020, 12:13

Deravý produkt, ktorý bol dostupný u známeho predajcu luxusného tovaru SSENSE, sa totiž okamžite vypredal a už je nedostupný. Silonky vyvolali rozruch aj na sociálnych sieťach. Niektorí používatelia tvrdia, že sa ich použité a zničené pančušky doma nijako nelíšia od tých s astronomickou cenovkou od Gucciho.

Gucci predáva roztrhané pančuchy za 200
Zdroj: Gucci

Jeden zásadný rozdiel tam však predsa len je. Gucci silonky majú totiž na elastickej časti vysokého pásu vytkané logo značky. „Môže mi niekto vysvetliť, prečo tieto pančuchy od Gucci za 190 dolárov vyzerajú ako keď prídem domov po prehýrenej noci o 6 ráno?“ napísal jeden z používateľov.

„Aby som bola spravodlivá, pri výrobe siloniek sme museli pletací stroj naprogramovať tak, aby to vyzeralo roztrhane. Predpokladám, že je to pletené týmto spôsobom, rovnako ako tričká s týmto vzhľadom,“ uviedla pre Daily Mail módna návrhárka Natalia Fender po tom, čo sa začali objavovať špekulácie, že silonky sú len poškodené a vyradené kusy, na ktorých sa značka teraz snaží zarobiť.

Gucci predáva roztrhané pančuchy za 200
Zdroj: Gucci
Domov
Zdieľať
Diskusia