Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2020, 7:46
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Matovič sa pred kamerami zahral s Krčmérym na schovávačku. Poklopal mu na rameno, odborník ho v skafandri nevedel nájsť

NEWS IGOR MATOVIČ MAREK KRAJČÍ
Uložiť Uložené

Premiér a známy odborník si užívajú zábavu aj počas najťažších momentov, ktorými si Slovensko počas pandémie prechádza.

Predsedu vlády Igora Matoviča a odborníka Vladimíra Krčméryho neopúšťa humor ani v náročnej situácii, ktorou si Slovensko v týchto dňoch prechádza.

Premiér sa pred kamerou TV Markíza predvádzal, keď prišiel navštíviť v sobotu odborníka na tropickú medicínu na jednom z odberných miest. Líder hnutia OĽaNO skúsil na svojho kolegu z konzília odborníkov školácky vtip, keď ho poklopal na ramene a schoval sa mu na druhú stranu. 

Odporúčané
Matovič: Dúfam, že prezidentka sama uznala, že Slovensku absolútne nepomohla, zhodnotil jej postoj premiér na tlačovke Matovič: Dúfam, že prezidentka sama uznala, že Slovensku absolútne nepomohla, zhodnotil jej postoj premiér na tlačovke 31. októbra 2020, 17:31

Vladimír Krčméry bol v skafandri neobratný, a tak mu chvíľu trvalo, kým zistil, že si z neho Igor Matovič uťahuje. Nakoniec sa im pohľady stretli a pozdravili sa úklonom, keďže si nemohli podať ruky a ani si naraziť lakte. Keďže Vladimír Krčméry pomáhal s výtermi, a tak si musel držať odstup.

11-sekundový zábavný moment už zabavil desaťtisíce Slovákov aj vďaka trefnému popisu „Celoplošné schovávanie.“ Premiér Igor Matovič následne označil najväčšiu logistickú operáciu Slovenska za úspešnú.

Zatiaľ je jasné, že prvého dňa celoplošného testovania sa zúčastnilo viac ako milión Slovákov, pričom počet infekčných na základe antigénových testov sa pohybuje okolo jedného precenta. Testovanie pokračuje na približne 5-tisíc odberných miestach aj v nedeľu až do 22:00. 

Domov
Zdieľať
Diskusia