Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2020, 8:25
Čas čítania 0:49
Jakub Paulík

Kotleba sa sťažuje: Facebook mu zmazal video o „liečení“ Covidu-19 vodkou

ZAUJÍMAVOSTI KORONAVÍRUS SLOVENSKO MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Príspevok na Facebooku už neexistuje.

Pred dvoma dňami šéf ĽSNS Marian Kotleba pridal na Facebook video, v ktorom ukazoval, ako sa „lieči“ pri ochorení Covid-19. Facebook však jeho video vo štvrtok zmazal. Facebook kontroluje príspevky užívateľov a odstraňuje nebezpečné dezinformácie, a tak zjavne urobili aj v tomto prípade.

Odporúčané
Otázky a odpovede: Ako to bude vyzerať na testovaní, čo sa zmení, ak budeš mať negatívny test a čo sa stane, ak nepôjdeš Otázky a odpovede: Ako to bude vyzerať na testovaní, čo sa zmení, ak budeš mať negatívny test a čo sa stane, ak nepôjdeš 29. októbra 2020, 16:15

Kotleba to v novom poste kritizuje: „Kam to spejeme priatelia? Kam sa posunuli hranice slobody vyjadrovania a myslenia? Naozaj niekomu tak strašne vadí iný názor na posr**ú koronu, že sa kvôli tomu mažú videá?napísal.

Keďže je šéf extrémistickej ĽSNS známy spochybňovaním koronavírusu a protipandemických opatrení, dalo sa čakať, že aj v  tomto videu bude brať ochorenie Covid-19 na ľahkú váhu. Kritiku si líder ĽSNS vyslúšil najmä za to, že vo videu opisoval, ako kombinoval alkohol s liekom na kašeľ. Miešanie sirupu Bromhexin s vodkou pomenoval „metódami našich predkov“.

Domov
Zdieľať
Diskusia