Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2020, 17:33
Čas čítania 2:47
Jakub Paulík

Recenzia: Vylúpnuté oko, potoky krvi a explicitná nahota. Possessor nie je pre divákov so slabším žalúdkom

Recenzia: Vylúpnuté oko, potoky krvi a explicitná nahota. Possessor nie je pre divákov so slabším žalúdkom
Zdroj: Elevation Pictures / Neon / Signature Entertainment
FILMY A SERIÁLY POSSESSOR
Uložiť Uložené

Vstúpiť do mysle hostiteľa, stotožniť sa s jeho identitou a vykonať vraždu. Ciele zabijackej firmy sú jasné.

Tasya Vos (Andrea Riseborough) je v sci-fi thrilleri Possessor elitnou pracovníčkou firmy, ktorá dokáže pomocou čipu preniesť myseľ svojich zamestnancov do akejkoľvek osoby. Tú následne zneužijú na to, aby pre nich vraždila. Aby za sebou zamietli všetky stopy, na konci tohto procesu s ovládaným človekom spáchajú samovraždu. Čipom prepojená myseľ agentky Tasye si však vyberá svoju daň.

Possessor
Possessor Zdroj: Elevation Pictures / Neon / Signature Entertainment

Jej zamestnávatelia po každej misii overujú, či je v poriadku, a nestráca pojem o tom, kým vlastne je. Ukazujú jej rôzne predmety z detstva, na ktoré by si mala bez problémov spomenúť.

Okrem práce sa Tasya snaží svoj voľný čas venovať synovi menom Ira (Gage Graham-Arbuthnot) a partnerovi Michaelovi (Rossif Sutherland), s ktorým sa značne odcudzili. Náročná práca Tasyu čoraz viac pripravuje o zdravú myseľ a ničí jej medziľudské vzťahy.

Odporúčané
Vraždili a jedli svoje obete. Seriály, v ktorých sérioví vrahovia nepoznali zľutovanie Vraždili a jedli svoje obete. Seriály, v ktorých sérioví vrahovia nepoznali zľutovanie 4. mája 2020, 8:55

Pri jej najnovšej misii sa pokúša ovládať mladého Colina (Christopher Abbott), s ktorým chce zavraždiť bohatého Johna Parsea (Sean Bean), arogantného majiteľa úspešnej firmy, no zároveň jeho potenciálneho svokra. Okrem toho má Colin ovládaný Tasyou zavraždiť svoju partnerku Avu. Táto akcia však nebude pre agentku žiadnou bežnou rutinou, ale poriadne náročným bojom, ktorý môže zmeniť jej život.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia