Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2020, 13:57
Čas čítania 0:59
Dominik Vetrák

Anne Hathaway je čarodejnica, ktorá premení všetky deti v hoteli na myši, len aby ich mohla zabiť

FILMY A SERIÁLY THE WITCHES
Uložiť Uložené

The Witcher sa dočkajú premiéry na HBO Max už koncom októbra.

Remake The Witches z roku 1990 sa do kín mal dostať ešte tento rok. Štúdio Warner Bros. však využíva možnosť nasadiť svoju novinku na streamovaciu službu HBO Max, ktorá je s Warner spojená pod jednou veľkou spoločnosťou.

Tržby v amerických kinách sú tragické (Tenet stále nezarobil v USA ani 50 miliónov dolárov), a tak je logické, že sa filmy odkladajú. The Witches však zamieria rovno na HBO Max. Štúdio Warner zrejme neverí, že by snímka mala šancu v kinách zabodovať neskôr či budúci rok, kedy bude program kín celkom nahustený (keďže sa odložila väčšina filmov z tohto roka a natáčajú sa ďalšie). Zároveň chce posilniť atraktivitu služby HBO Max. 

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe a streamingových platformách v októbri 10 najočakávanejších seriálov a filmov na Netflixe a streamingových platformách v októbri 3. októbra 2020, 9:36

Podarí sa im to však s remakom filmu The Witches? Úprimne, prvý trailer nás vôbec nenadchol. Režisér Robert Zemeckis (On the Line, Stroskotanec, Forrest Gump, Spojenci) mieri na rodinné publikum, keďže pôjde sčasti o drámu a sčasti o rozprávku s čarodejnicami a peknými vizuálnymi efektami. Oproti originálu ide určite o menej strašidelne vyzerajúci film.

Domov
Zdieľať
Diskusia