Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020, 16:44
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Posledný film Chadwicka Bosemana uvidíme koncom roka na Netflixe

FILMY A SERIÁLY MA RAINEY’S BLACK BOTTOM
Uložiť Uložené

Snímka sa na Netflix dostane v decembri.

Posledným filmom, ktorý stihol Chadwick Boseman natočiť pre smrťou, bola dráma Ma Rainey’s Black Bottom.

Dej sa odohráva v 20. rokoch minulého storočia. Oscarová Viola Davis hrá postavu menom Ma Rainey, muzikantku s veľkým vplyvom. Ma je ochotná urobiť všetko pre to, aby prerazila vo svete hudby ovládanej belochmi. Chadwick Boseman je Levee, jazzový trubkár ochotný potopiť ostatných, aby naplnil svoje ambície.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Ma Rainey’s Black Bottom má na Netflixe premiéru 18. decembra. Nižšie sa môžeš pozrieť na prvé obrázky. Traileru sa zrejme dočkáme ešte v októbri, čo je pre menšie filmy od Netflixu nezvyčajné. V prípade posledného filmu Chadwicka Bosemana nás zrejme čaká agresívnejšia reklamná kampaň. 

Herečka Viola Davis spomína, ako ho na pľaci ovievali, starali sa o neho a že herec už vtedy vyzeral byť unavený. Až po jeho smrti jej došlo, že sa ho snažili nabiť akou-takou energiou, aby mohol ďalej pracovať. 

Film má veľmi zaujímavé pozadie. Natočený je podľa divadelnej hry Augusta Wilsona. Podľa jednej z jeho hier natočil Denzel Washington aj drámu Fences, v ktorej hral s Violou Davis. No a Denzel produkuje aj Ma Rainey’s Black Bottom, v ktorom okrem iných hrá aj Viola Davis. Viacerí možno viete, že práve Denzel pomohol Chadwickovi s finančnými problémami dávno predtým, než sa stal hollywoodskou hviezdou. Kruh sa tak pekne uzatvára.

Domov
Zdieľať
Diskusia