Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2020, 12:25
Čas čítania 1:47
Adel Ghannam

Černák a Kočner sa stretli na súde pre pripravovanú vraždu exspoločníčky Pavla Ruska. Kočner potvrdzuje Ruskovu verziu

ZAUJÍMAVOSTI VRAŽDA
Uložiť Uložené

Marián Kočner sa objavil na verejnosti prvýkrát od oslobodzujúceho rozsudku v kauze vraždy Jána Kuciaka.

Máloktoré méná vyvolajú dnes na Slovensku väčšiu mieru znepokojenia ako Marian Kočner a Mikuláš Černák. Títo dvaja, kedysi kontroverzní podnikatelia, dnes sedia v súdnej sieni Ústavu na výkon väzby v Bratislave, kde pokračuje v pojednávanie o údajnej príprave vraždy bývalej spoločníčky Pavla Ruska v TV Markíza - Sylvie-Klaus Volzovej. Marian Kočner je v tejto veci svedok.

Z prípravy jej vraždy je obžalovaný samotný Rusko spolu s niekdajšími bossmi slovenského podsvetia - Černákom a Róbertom Kýblom Lališom, ktorý viedol dlhé roky skupinu sýkorovcov po smrti jej zakladateľa Miroslava Sýkoru.

Odporúčané
Pred 25 rokmi uniesli prezidentovho syna. Akú rolu v únose zohrala SIS a čo má s prípadom spoločné Marian Kočner? Pred 25 rokmi uniesli prezidentovho syna. Akú rolu v únose zohrala SIS a čo má s prípadom spoločné Marian Kočner? 31. augusta 2020, 13:47

Podľa informácii portálu Aktuality.sk viedol výsluch svedka Mariana Kočnera splnomocnenec poškodenej Klaus-Volzovej Roman Kvasnica. 

Domov
Zdieľať
Diskusia