Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. septembra 2020, 17:51
Čas čítania 0:51
Tímea Krauszová

Selena Gomez sa už nehanbí za svoju jazvu po transplatácii obličky: Cítim sa sebavedomá po tom, čím som si prešla

HUDBA SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Som na seba hrdá, vyhlásila speváčka.

Americká speváčka a herečka Selena Gomez po dlhom čase prestala schovávať svoju jazvu na vnútornom stehne. Má ju po náročnej transplantácii obličky, po ktorej nastali komplikácie a museli ju núdzovo znova operovať. Od zákroku v roku 2017 sa jazva objavila len na paparazzi fotkách, tentokrát ju speváčka hrdo zverejnila na Instagrame.

Podľa Yahoo! News má Gomez lupus, čo je chronické autoimunitné ochorenie, ktoré spôsobuje hyperaktivitu imunitného systému a napáda (vlastné) zdravé bunky. Postihuje aj životne dôležité orgány ako obličky, srdce, pľúca a mozog.

Odporúčané
Recenzia: Enola Holmes Recenzia: Enola Holmes 24. septembra 2020, 18:33

Sebavedomá a hrdá na to, kým je

V novom príspevku speváčka otvorene priznáva, že spočiatku sa za svoju jazvu hanbila. „Pamätám si, že najprv bolo veľmi ťažké ukazovať moju jazvu. Nechcela som, aby bola na fotkách, takže som nosila oblečenie, ktoré by ju zakrylo. Teraz sa viac ako kedykoľvek predtým cítim sebavedomá v tom, kým som a čím som si prešla. Som na to hrdá,“ napísala na sociálnej sieti.

Gomez absolvovala transplantáciu obličky v roku 2017, darkyňou bola jej najlepšia kamarátka a bývalá Disney hviezda Francia Raísa. Len krátko po operácii však nastali komplikácie a po natrhnutí tepny musela ísť speváčka znova pod skalpel. Práve z tohto druhého zákroku jej ostala jazva na vnútornej strane stehna. Zdá sa, že napriek náročnej skúsenosti sa znova dokáže prijať a už jej nevadí, keď si ľudia jazvu všimnú.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Domov
Zdieľať
Diskusia