Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2020, 12:55
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Predstaviteľ Lincolna Dominic Purcell potvrdil 6. sériu seriálu Prison Break

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Herec to len tak z ničoho nič potvrdil na svojom Instagrame.

Posledná séria Prison Break bola príjemným prekvapením. Seriál oživili po dlhých rokoch od jeho skončenia a fanúšikom, vrátane nás, sa páčil. Logicky sa tak začali kopiť otázky, či sa dočkáme aj ďalšej série. V marci roku 2018 nám to potvrdil tvorca seriálu, ktorý oznámil, že dokončil scenár pre prvú epizódu 6. séria. Odvtedy sme sa však nič nové nedozvedeli, čo je na seriál nezvyčajné.

Odporúčané
Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? 21. septembra 2020, 12:10

Ticho však konečne ukončil herec Dominic Purcell, ktorý hrá Lincolna Burrowsa. Na svojom instagrame okrem niekoľkých náhodných poznámok utrúsil aj to, že 6. séria Prison Break skutočne vznikne.

Nepriblížil, kedy sa jej dočkáme ani či na nej aktívne pracujú. Fanúšikovia sa aspoň môžu potešiť faktu, že sa jej jedného dňa dočkáme. Síce to oficiálne nepotvrdila žiadna televízia, no v minulosti už tvorcovia aj televízie spomínali, že niečo ďalšie pravdepodobne vznikne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia