Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2020 o 10:04
Čas čítania 0:28
Matej Krajčovič

Na Slovensku pribudlo ďalších 91 pozitívne testovaných ľudí s koronavírusom. Urobili 2 891 testov

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zverejnili čísla za pondelok.

Na Slovensku v priebehu pondelka pribudlo ďalších 91 pacientov s pozitívnym testom na koronavírus. Po víkende sa počet vykonaných testov opäť zvýšil, laboratóriá analyzovali 2 891 vzoriek. 

Z ochorenia sa oficiálne vyliečilo ďalších 77 ľudí, počet hospitalizovaných pacientov v nemocniciach sa však zvýšil o 11. Na lôžkach tak zostáva 110 osôb s ťažším priebehom ochorenia. Štatistika úmrtí sa u nás už dlhšie nemení, na COVID-19 tak za celý čas trvania pandémie zomrelo 37 osôb. 

Odporúčané
Už aj minister práce Milan Krajniak zostáva v karanténe Už aj minister práce Milan Krajniak zostáva v karanténe 7. septembra 2020 o 18:41

V domácej karanténe je už aj viacero slovenských politikov. Dnes by mal test podstúpiť minister zdravotníctva Marek Krajčí a v izolácii je aj Milan Krajniak či hlavný hygienik Ján Mikas. Všetci sa stretli s osobou, u ktorej koronavírus potvrdili. 

Predseda parlamentu Boris Kollár už cez víkend oznámil, že  mal negatívny test. 

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia