Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2020, 18:41
Čas čítania 2:01
Tímea Krauszová

Zhrozená matka našla na Amazone sexuálnu bábiku, ktorá sa nápadne podobá na jej osemročnú dcéru

NEWS
Uložiť Uložené

Rovnaký výraz tváre, účes, farba oblečenia aj póza... Žena si nemyslí, že ide o náhodu.

Ako zareaguje matka, keď nájde podobizeň svojej dcéry na predaj na Amazone? A čo keď nejde len o fotku či deepfake porno, ale rovno o sexuálnu bábiku, ktorú si podľa recenziíí kupovali ľudia dokonca aj počas pandémie koronavírusu? „Prečítala som si správu od kamarátky, ktorá mi poslala fotku bábiky a okamžite som sa rozplakala,“ povedala Terri, matka osemročného dievčatka menom Kat.

Hoci sa jej podarilo spojiť sa s Amazonom a do niekoľkých dní produkt z obehu stiahli, priatelia a známi jej posielali ďalšie a ďalšie weby, odkiaľ sa erotická hračka dala zakúpiť v USA. Zúfalá mamička preto oslovila Child Rescue Coalition, organizáciu na ochranu detí. 

Odporúčané
12 hodín ju znásilňovali a bili. Video sa neskôr zjavilo na PornHube, stránka však prosby 14-ročného dievčaťa ignorovala 12 hodín ju znásilňovali a bili. Video sa neskôr zjavilo na PornHube, stránka však prosby 14-ročného dievčaťa ignorovala 31. júla 2020, 12:18

O bábike sa dozvedela vďaka známej

Kat má len osem rokov, no rozbehnutú kariéru detskej modelky, zúčastňuje sa rôznych súťaží krásy pre deti. Okrem toho zápasí aj s bežnou variabilnou imunodeficienciou (CVID), čo v skratke znamená, že je náchylnejšia na infekcie a musí pravidelne chodiť do nemocnice a absolvovať transfúziu plazmy. To, že sa stala doslova tvárou na sexuálnej bábike, nebolo v pláne a jej mama zostala zhrozená, keď uvidela fotografiu, ktorú jej poslala kamarátka na Facebooku.

„Prečítala som si správu od kamarátky, ktorá mi poslala fotku bábiky a okamžite som sa rozplakala. Bola som ohromená zmesou emócií, ktoré som nikdy predtým nepocítila. Obrázok bábiky sa podobal na fotografiu mojej dcéry: mala rovnaké ponožky, sedela v rovnakej póze na gauči ako moja dcérka doma.“

Rovnaké mikiny, výrazy tváre, dokonca aj plyšové zvieratko naznačujú, že fotografiu naozaj niekto napodobnil. Zdieľala ju vo facebookovej skupine, kde sa delí o to, ako sa dcérke darí po zdravotnej stránke a pochváli ju občas aj jej úspechmi v modelingu.

Zhrozená matka našla na Amazone sexuálnu bábiku, ktorá sa nápadne podobá na jej osemročnú dcéru
Zdroj: Child Rescue Coalition

Detské erotické bábiky sú v USA legálne takmer všade

Ešte horšie než fakt, že niekto napodobnil jej dcéru a vyrobil z nej erotickú hračku, ju zasiahla dostupnosť bábiky. Na Amazone sa predávala za 559 $ už od novembra 2019. Keď sa obrátila na firmu so žiadosťou o pomoc, o štyri dni neskôr bábiku stiahli z predaja.

Zhrozená matka našla na Amazone sexuálnu bábiku, ktorá sa nápadne podobá na jej osemročnú dcéru
Zdroj: Child Rescue Coalition

Ale naďalej bola dostupná v iných obchodoch v USA aj v zahraničí. Preto napokon oslovila Child Rescue Coalition – pričom jej najväčším problémom sú teraz zákony.

Tie nezakazujú sexuálne bábiky, ktoré vyzerajú ako malé deti. Výnimkou je len hŕstka štátov: Florida, Tennessee a Kentucky. Viacerí ľudia a organizácie sa však snažia zakázať dovoz takýchto bábik cez tzv. Creeper Act.

Ide o zákon, ktorý by zakazoval predaj takýchto bábik, nateraz je však stále len ako návrh. Terri chce nielen zakázať distribúciu detských sexuálnych bábik, ale pokutovať ľudí, ktorí ich vyrábajú a predávajú a evidovať zákazníkov ako sexuálnych predátorov.

Niektoré z recenzií na bábiku.
Niektoré z recenzií na bábiku. Zdroj: Child Rescue Coalition

Expert na predátorov, ktorý s nimi vyše desiatich rokov pracoval aj vo federálnom väzenskom systéme, pre Child Rescue Coalition vysvetlil, že tieto bábiky sú nebezpečné. Podľa jeho skúseností neposkytujú úľavu pedofilom, práve naopak im umožňujú zrelizovať svoje predstavy, čo by napokon mohlo niektorých z nich viesť k tomu, že ich budú chcieť zrealizovať aj v skutočnosti, so skutočným dieťaťom.

Na podporu Terri a Kat, a na urýchlenie schválenia návrhu zákona alebo na vytvorenie nového zákona, ktorý by riešil túto problematiku, už vznikla aj petícia. Podpísalo ju už viac ako  105-tisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia