Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2020, 10:06
Čas čítania 0:22
Tímea Krauszová

Na Slovensku pribudlo 53 nových prípadov koronavírusu

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Poznáme čísla za utorok.

Za prvý septembrový deň pribudlo na Slovensku 53 nových pacientov nakazených koronavírusom. Laboratóriá celkovo otestovali 2 428 vzoriek. V nemocniciach nateraz zostáva hospitalizovaných 71 pacientov s potvrdeným koronavírusom, 15 z nich sú na Jednotke intenzívnej starostlivosti a 7 potrebujú pľúcnu ventiláciu. Dobrou správou je, že 45 ďalších ľudí sa z ochorenia COVID-19 vyliečilo.

V Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku zomreli v utorok dvaja pacienti s pozitívnym výsledkom na COVID-19. TASR o tom informovala hovorkyňa nemocnice Petra Dišková. Prvou obeťou mal byť 62-ročný muž, ktorý sa vrátil z dovolenky v Chorvátsku. Ďalšou obeťou bola 80-ročná žena, ktorá trpela aj inými zdravotnými ťažkosťami.

Odporúčané
Prehľad pravidiel a opatrení, ktoré platia od 1. septembra: Kde nosiť a nenosiť rúško a ako to bude s povinnou karanténou? Prehľad pravidiel a opatrení, ktoré platia od 1. septembra: Kde nosiť a nenosiť rúško a ako to bude s povinnou karanténou? 1. septembra 2020, 11:17
Domov
Zdieľať
Diskusia