Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2020, 17:04
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Tom Holland v The Devill All the Time ide po krku tajomného kňaza Roberta Pattinsona. Netflix vydáva drámu so strhujúcim trailerom

FILMY A SERIÁLY THE DEVIL ALL THE TIME
Uložiť Uložené

Už v septembri nás na Netflixe čaká dobre vyzerajúci film s hviezdnym hereckým obsadením.

Len pred pár dňami sme ti predstavili nový film od Netflixu. Volá sa The Devill All the Time. Premiéru bude mať 16. septembra. Pôvodne sme písali, že pôjde o gotický thriller s prvkami hororu, no podľa dnešného traileru sa zrejme dočkáme thrillerovej krimi drámy.

Netflix predstavil na svoj očakávaný film vyše 2-minútovú ukážku, ktorý bude nepochybne cieliť aj na oscarovú nomináciu. Z debutových záberov totiž máme dojem, že pôjde o špičkové remeslo s kvalitnými hereckými výkonmi a veľmi zaujímavým príbehom.

Odporúčané
Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? Zachráni Netflix hollywoodske štúdiá? Ako sa zmení distribúcia filmov a uvidíme v kinách ešte niekedy menšie filmy? 7. augusta 2020, 14:03

V jeho centre bude 5 hrdinov: dvojica sériových vrahov, kazateľ, šikanovaný chlapec, z ktorého vyrastie muž so srdcom a päsťami na správnom mieste a skorumpovaný miestny šerif.

Domov
Zdieľať
Diskusia