Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2020, 14:19
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Pellegrini ostro kritizuje Matoviča a jeho stranu: OĽaNO netreba rozkladať tajnými agentmi, rozpadne sa samo

POLITIKA IGOR MATOVIČ PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Predstavitelia subjektov Hlas a OĽaNO diskutovali v online vydaní relácie Na Telo s Michalom Kovačičom.

Hosťami najnovšieho pokračovania online vydania Na Telo s Michalom Kovačičom boli Gábor Grendel za OĽaNO a Peter Pellegrini zo vznikajúceho zoskupenia Hlas.

Bývalý premiér kritizoval toho súčasného hneď v niekoľkých momentoch, reagoval aj na status Matoviča, ktorý ho obvinil, že sa snažil vďaka kontaktom vo vedení Vojenského spravodajstva o rozvrat OĽaNO. Peter Pellegrini povedal, že si vyprosí, aby mu dával Matovič podobné odkazy cez statusy.

Obaja politici sa vyjadrovali aj k aktuálnej kauze Lukáša Kyselicu, o ktorom sme sa počas uplynulého týždňa vďaka Denníku N dozvedeli, že žil dvojitý život. V čase, keď kandidoval v parlamentných voľbách, bol zároveň agentom tajnej služby. Kyselica už odstúpil z postu štátneho tajomníka na ministerstve vnútra, zostáva však poslancom Národnej rady. 

„OĽaNO netreba rozkladať formou tajných agentov. Postupne sa to ich parádnymi personálnymi nomináciami rozpadne aj samo,“ komentoval aktuálne dianie budúci predseda strany Hlas. 

Odporúčané
Kričal, oháňal sa detektorom lži a nadával novinárom. Takto perlil premiér Igor Matovič na tlačovke o plagiáte svojej diplomovky Kričal, oháňal sa detektorom lži a nadával novinárom. Takto perlil premiér Igor Matovič na tlačovke o plagiáte svojej diplomovky 23. júla 2020, 10:00

Aj Gábor Grendel počas týždňa Lukáša Kyselicu kritizoval, dnes zároveň potvrdil, že ho nenahradí na poste štátneho tajomníka na ministerstve vnútra. V minulosti sa o Grendelovi hovorilo aj v súvislosti s postom šéfa rezortu vnútra. 

Gábor Grendel v rozhovore taktiež povedal, že si nevie predstaviť spoluprácu so stranou Hlas. Bývalý premiér už naznačil, že zber podpisov ide podľa plánov. Povedal, že spí pokojne a zároveň negoval na známe slová o tom, že strana Hlas je v skutočnosti pokračovaním strany Smer. „Nie sme Smer 2. Keby som chcel byť Smer, zostanem v Smere,“ povedal Pellegrini.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia