Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2020, 10:04
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

„Do Bruselu išiel riešiť miliardy, za niektoré statusíky som sa zaňho hanbil,“ naložil Čekovský Matovičovi

HUDBA IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Známy spevák zabával návštevníkov vo FUGAsále. V pesničke spomína okrem premiéra aj Borisa Kollára, Petra Pellegriniho a Maroša Kramára.

Marián Čekovský vystúpil počas minulého týždňa v rámci priestoru FUGA, kde odprezentoval aj jednu z pesničiek, ktorej text síce písal jeho kamarát, aj napriek tomu však z úst obľúbeného východniara znie veľmi autenticky.

Čekovský si uťahuje zo slovenských politikov a aktuálnych tém či káuz, ktoré sme všetci mali možnosť zachytiť. Stále najpopulárnejšou je diplomovka Igora Matoviča, na ktorú sa podľa Mariána Čekovského len tak nezabudne. 

„Hanba možno časom pominie, titul plagiátor už však nie,“ spieva Košičan do podkladu známej študentskej hymny. „Gaudeamus igitur iuvenes dum sumus. Diplomovku obhájiš cez facebookový status. Všetko bolo lege artis, vraví Igor, kričí Boris,“ pripomína spevák aj meno Borisa Kollára, ktorý je rovnako namočený v kauze plagiátov diplomoviek. 

Odporúčané
Fotí ponožky, Pellegriniho šuflík, jedlo aj sám seba. Prečo je Igor Matovič na Facebooku kontroverzný a každému nakladá? Fotí ponožky, Pellegriniho šuflík, jedlo aj sám seba. Prečo je Igor Matovič na Facebooku kontroverzný a každému nakladá? 12. mája 2020, 9:52

Premiér nie je jediný, z koho si uťahuje. V texte skladby sa nájdu aj súčasní a bývalí predstavitelia strany Smer. „Skopíroval starý Smer a nová strana vzniká. Hlas podobný Ficovi len s jamkami v líčkach,“ hovorí Čekovský, ako vníma 11 odídencov na čele s Petrom Pellegrinim.

Podľa hviezdneho improvizátora nie je Erik Kaliňák veľmi vtipný, aj keď sa o to veľmi snaží a rovnako sa vyjadril aj ku kauze Maroša Kramára, ktorý v relácii Inkognito chytil za zadok maskérku. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia