Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2020, 7:19
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Európska únia sa dohodla na balíčku stoviek miliárd na záchranu ekonomiky. Pre Slovensko je dohoda výhodná, oznámil Matovič

NEWS EURÓPSKA ÚNIA IGOR MATOVIČ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Lídri Európskej únie sa na samite v Bruseli dohodli na pláne obnovy ekonomík členských štátov.

Lídri Európskej únie sa na stretnutí v Bruseli dohodli na pláne obnovy ekonomík členských štátov, podrobnosti však zatiaľ nepoznáme. Podľa zahraničných médií sa cesta k dohode otvorila tesne pred polnocou. Premiérom a prezidentom sa podarilo nájsť formuláciu, ktoré platby z fondov Únia podmieňuje dodržiavaním zásad právneho štátu.

Odporúčané
Aktualizované: Matovič nazval Pellegriniho riťolezom: „Si len Ficov klon, ste stále jedna žumpa," odkázal premiér Aktualizované: Matovič nazval Pellegriniho riťolezom: „Si len Ficov klon, ste stále jedna žumpa," odkázal premiér 20. júla 2020, 20:25

Premiér Slovenska Igor Matovič je v Bruseli od štvrtka, kde prebiehalo rokovanie lídrov členských štátov Európskej únie o najväčšom ekonomickom balíčku v histórii. Stovky miliárd eur by mali pomôcť krajinám s ekonomickou krízou, ktorá vznikla po pandémii.

Domov
Zdieľať
Diskusia