Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2020, 6:53
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Autá Leonarda DiCapria a Brada Pitta z tarantinovky Vtedy v Hollywoode si môžeš kúpiť aj ty. Koľko by ťa to stálo?

FILMY A SERIÁLY ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

V auguste sa koná veľká dražba slávnych filmových predmetov.

Quentin Tarantino stvoril vďaka svojmu štábu úžasnú atmosféru 60. rokov Hollywoodu. Patrili k tomu kulisy, kostýmy, budovy, ale hlavne autá. Niektoré z nich teraz môžeš vlastniť aj ty.

Prop Store (props sú v angličtine rekvizity) usporiadalo na 26. a 27. august udalosť, počas ktorej si môžeš virtuálne kúpiť množstvo známych predmetov zo slávnych filmov.

Odporúčané
Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť Vtedy v Hollywoode: Jediná CGI scéna, Easter eggy a odkazy na Tarantinove filmy, ktoré si si mohol (ne)všimnúť 26. augusta 2019, 16:22

V rámci filmu Once Upon a Time in Hollywood (Vtedy v Hollywoode) budú na predaj obe autá hlavných postáv. Žltý Cadillac Coupe de Ville Dicapriovej postavy – Ricka Daltona, by ťa mal vyjsť medzi 45 až 55 tisíc dolárov, zatiaľ čo modrý Volkswagen Karmann Ghia medzi 20 až 30 tisíc dolárov.

Najdrahšou zložkou v aukcii bude miniatúrny model lode Nostromo z Alien (Votrelec). Variety odhaduje, že sa vydraží za sumu v hodnote od 300 do 500 tisíc dolárov. Dokopy sa draží cez 850 predmetov a všetky si ich môžeš pozrieť tu. 

Autá Leonarda DiCapria a Brada Pitta z tarantinovky Vtedy v Hollywoode si môžeš kúpiť aj ty. Koľko ťa to vyjde?
Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia