Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 13:53
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Keanu Reeves napísal vlastný komiks. Vystupuje v ňom ako nesmrteľný, akčný hrdina

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Pôjde o prvý Reevesov komiks.

Keanu Reeves napísal vlastný komiks. BRZRKR sa zameria na nesmrteľného, stovky rokov žijúceho špeciálneho vojaka, ktorý chodí po svete a plní pre vládu USA tajné misie. Postava je očividne nakreslená v štýle samotného Keanu Reevesa, akurát má hodnovernejšie zobrazené telo božského hrdinu. Pre server Boom! sa herec vyjadril, že komiksy miloval od malička a je nesmierne rád, že sa mohol podieľať aj na tomto 12-dielnom príbehu. 

Odporúčané
10 dôvodov, pre ktoré milujeme Keanu Reevesa 10 dôvodov, pre ktoré milujeme Keanu Reevesa 12. júna 2019, 17:59

Na komikse pracoval s Mattom Kindtom. Ten má za sebou viacero komiksových sérií vrátane  Spider-Man či Justice League of America. Získal šesť nominácií na Eisner Awards a zhodný počet nominácií na Harvey Award, z ktorých jednu aj vyhral. 

Meno hlavného hrdinu je Berzerker. Je napoly človekom a napoly Bohom a po stovkách rokov blúdenia po Zemi možno našiel cestu k smrti. Ak splní pre vládu USA dostatočný počet úloh, prezradia mu, čo je vlastne zač a ako svoje trápenie môže ukončiť. Komiksová séria sa začne vydávať už v októbri a pôjde o štýlovú, akčnú jazdu s množstvom epických momentov. 

Keanu Reeves napísal vlastný komiks. Vystupuje v ňom ako nesmrteľný, akčný hrdina
Zdroj: Boom!
Domov
Zdieľať
Diskusia