Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2020, 17:12
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Hypebeasti sa idú zblázniť za Lidl teniskami. Vo Fínsku ich vydražili za 6 000 €

MÓDA MERCH NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Limitované tenisky za 15 eur sa za krátku dobu úplne vypredali.

Nemecký obchodný reťazec Lidl ešte v júni predstavil vlastnú kolekciu oblečenia. Tá na prvý pohľad vyzerala pomerne bizarne, jednotlivé kúsky sa však vypredali do pár hodín.

Niektoré veci a doplnky v ikonických farbách a typickým logom predstavil reťazec ešte v apríli a dnes sú nedostatkovým tovarom. Keďže sa  Lidl rozhodol ich viac nedodávať a vypredať len v limitovanom počte, tenisky za retailovú cenu 15 eur sa dnes resellujú za závratné sumy.

Ako informuje portál Lad Bible, krikľavé modro-červeno-žlté tenisky sa aktuálne predávajú až za 30-násobok pôvodnej ceny. Jeden pár ne eBayi má aktuálne hodnotu približne 500 €. Fínsky spravodajský portál Foreigner dokonca informoval o dlhých radoch, ktoré sa tvoria pred pobočkami Lidlu kvôli masívnemu záujmu o tenisky.

Hypebeasti, ktorí si ich stihli zakúpiť za pôvodnú cenu, majú teraz veľký dôvod na radosť. Je dosť pravdepodobné, že ich cena bude časom ešte stúpať. Na fínskej aukčnej stránke Tori sa dokonca vydražili až za neuveriteľných 6 000 eur.

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

Vo Francúzsku sa ich majiteľovi podarilo predať za 1 255 eur a vo Veľkej Británii zas za 2 270 eur. Na Slovensku si budeme musieť na Lidl merch ešte počkať, avšak v susednom Česku sa v limitovanom počte objavil. Aktuálne je však takmer kompletne vypredaný, podľa oficiálneho e-shopu sú dostupné už len dámske tričká a ponožky.

Domov
Zdieľať
Diskusia