Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2020, 11:25
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Eminem dissuje ako za starých čias, odsudzuje policajnú brutalitu a vzdáva poctu Georgovi Floydovi

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Eminem sa spája s Kid Cudim na novinke, ktorú venovali aktuálnej situácii v Spojených štátoch.

Eminem sa pripomína spoluprácou s Kid Cudim, pričom máme opäť možnosť počuť nahnevaného veterána z Detroitu, ktorého vytáča hneď niekoľko vecí. Otvorene dissuje Drewa Breesa – hviezdu NFL, ktorá sa nedávno nesúhlasne vyjadrila v súvislosti s protestmi, ktoré skľučujú Spojené štáty. Eminem rapuje aj o policajnej brutalite v uliciach, ktorá je aj podľa neho výsledkom rasistického chovania proti Afroameričanom. 

Legendárny raper v texte opisuje situáciu, ktorá sa stala Georgeovu Floydovi, keď mu policajt pritlačil koleno na telo tak, že nemohol dýchať a nepustil ho ani vtedy, keď Afroameričan kričal, že nemôže dýchať.

Odporúčané
229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord 229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord 24. januára 2020, 14:54

Eminem sa veľmi zodpovedne postavil a k situácii okolo koronavírusu, keď Američanov vyzval, aby nosili rúška a respirátory. Zároveň kritizuje tých, ktorí proti hygienickým opatreniam protestovali. Em je známym kritikom Donalda Trumpa, preto je veľmi sympatické, že sa opäť postavil proti tomu, čo americký prezident dlhodobo prezentuje ako normálne. 

Kid Cudi sa prednedávnom po štyroch rokoch od vydania Passion, Pain & Demon Slayin’ vrátil k aktívnej tvorbe, údajne pracuje na albume, dočkali sme sa sólovej veci Leader of the Delinquents a taktiež extrémne úspešného bangru s Travisom Scottom s názvom The Scotts. 

Domov
Zdieľať
Diskusia