Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2020, 14:54
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Eminem prekonal svoj vlastný svetový rekord a na prvú priečku v rýchlosti rapu posunul track Godzilla s Juice WRLDom

Recenzenti zatiaľ nie sú z Eminemovho 11. albumu nadšení, keďže nepriniesol vlnu kontroverzie ako predchádzajúce Kamikaze a hovoriť nemôžeme ani o inovátorstve. Kritikov však právom zaujala skladba Godzilla, a to hneď z dvoch dôvodov. Tým prvým je účasť zosnulého Juice WRLDa ako hosťa a reprezentanta novej vlny, ktorú veterán z Detroitu pri každej príležitosti kritizuje.

Odporúčané
Eminem okrem Rihanny naložil aj ďalším známym ženám. Ako sa po desiatich rokoch obraňuje? Eminem okrem Rihanny naložil aj ďalším známym ženám. Ako sa po desiatich rokoch obraňuje? 14. novembra 2019, 17:02

Tým druhým je druhá časť tracku v podaní Eminema, vďaka ktorej sa mu podarilo prekonať vlastný rekord v rýchlosti rapovania. Nový svetový rekord teda hovorí o pomere 229 slov za 30 sekúnd. To sa pravdepodobne opäť podarí prekonať len samotnej legende.  

Tretia strofa skladby je najrýchlejším vôbec, pričom v ňom dokázal zarapovať 7,6 slov za sekundu. Ak by sme to rozpočítali na slabiky, je to 11,3 slabík za sekundu. V príklade predchádzajúceho svetového rekordu so skladbou Rap God to bolo 9,6 slabík za sekundu, informuje Hypebeast.

47-ročný raper svoj jedenásty album Music to Be Murdered By vydal bez predošlej kampane. Nájdeme na ňom 20 skladieb a množstvo hostí. Zatiaľ najpočúvanejšou na streamovacích službách sa stala práve Godzilla s mladým raperom, ktorý pred niekoľkými týždňami prišiel o život po predávkovaní sa liekmi. Okrem toho ešte Eminem stihol vydať aj pilotný videoklip ku tracku Darkness

Domov
Zdieľať
Diskusia