Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 21:12
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Zendaya a John David Washington natočili počas karantény tajný film. Má sa podobať na Marriage Story

FILMY A SERIÁLY MALCOLM & MARIE
Uložiť Uložené

Sam Levinson natočil tajný film s názvom Malcolm & Marie.

Takéto oznámenia máme veľmi radi. Tajné projekty od talentovaných tvorcov, o ktorých nič nevieme. Navyše naň ani nebudeme musieť čakať celé roky. Malcolm & Marie napísal a zrežíroval Sam Levinson, tvorca perfektného seriálu Euphoria od HBO. Snímka sa natáčala od 17. júna do 2. júla, a to za prísnych bezpečnostných opatrení v rámci osnov pre natáčanie filmov počas šírenia Covid-19, informuje Deadline.

Natáčalo sa v Los Angeles, produkcia je hotová a tvorcovia následne budú film dokončovať v postprodukcii, a teda v strižniach, prípadne v počítačoch, kde vzniknú vizuálne triky. Vzhľadom na dĺžku natáčania je jasné, že pôjde o nejaký menší film, pravdepodobne drámu založenú na dialógoch a minime striedania lokácií. 

Snímka by sa mohla podobať oscarovému Marriage Story od Netflixu. Má sa zaoberať témami sociálnej spoločnosti a taktiež tým, ktoré v súčasnosti rezonujú po celom svete. 

Domov
Zdieľať
Diskusia