Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 9:43
Čas čítania 0:35
Adam Novosad

MAPA: Odtiaľto je 53 nových nakazených na Slovensku. Východ krajiny zasiahol prírastok najviac

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ako avizoval Igor Matovič, dnes pribudlo až 53 nových prípadov Covid-19.

Slovensko sa dnes prebudilo do dňa, v ktorom nám pribudlo až 53 nových prípadov nákazy koronavírusom. Skôr ako o tom informovalo Národne centrum zdravotníckych informácií zverejnil status samotný premiér Igor Matovič, ktorý avizoval, že sa viac nemôžeme spoliehať na zodpovednosť ľudí a zrejme nás preto čakajú nové obmedzenia.

Odporúčané
Matovič: 53 nových prípadov je príliš veľa, skončila sa osobná zodpovednosť. Čaká nás nová vlna obmedzení aj karanténa? Matovič: 53 nových prípadov je príliš veľa, skončila sa osobná zodpovednosť. Čaká nás nová vlna obmedzení aj karanténa? 9. júla 2020, 9:09

Za stredu pribúdali prípady po celom Slovensku, ale veľké množstvo z nich sa sústredilo najmä do okolia Prešova a Košíc. 

V okrese Prešov pribudlo 12 nakazených, v Košiciach 5 pacientov, v okrese Trebišov zase traja ľudia a Košice – okolie registrujú 2 prípady nákazy. Dva prípady majú aj v Sabinove a jeden zase v Gelnici, rovnako ako v Spišskej Novej Vsi. V Čadci, kde prepukla nákaza od baníkov registrujú 9 nových prípadov.

Domov
Zdieľať
Diskusia