Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2020, 21:55
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

61-ročná Madonna provokuje na Instagrame polonahou fotkou hore bez. Fanúšikov rozdelila na dva tábory

OSOBNOSTI MADONNA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia obľúbenej speváčky sa nevedia dohodnúť, či ju kvôli tejto odvážnej fotografií milujú, alebo ich nepríjemne prekvapila.

Výstredná speváčka Madonna počas kariéry ukazovala intímne časti svojho tela pomerne často. Zdá sa, že s tým nemieni prestať. 

Talentovaná speváčka teraz opäť šokuje svojich fanúšikov. Tentokrát však už na sociálnej sieti, kde z času na čas pridá záber, pri ktorom môžu mnohí o jej skutočnom veku pochybovať. Inak tomu nie je ani v prípade aktuálnej snímky z kúpeľne, kde sa polonahá vyfotila pred zrkadlom.

Samozrejme, dala si pozor, aby neodkryla viac, než by pravidlá Instagramu povoľujú. Aj napriek tomu jej krivky rozdelili sledovateľov na dva tábory. Jeden oceňuje, že je Madonna odvážna a povzbudzuje aj ženy vo vyššom veku, aby si vážili svoje telo. Podľa kritikov je to však v jej prípade už nevhodné. 

Madonna nedávno absolvovala operáciu kolena, ktoré sa jej „ozvalo“ po niekoľkých dekádach tanečných kreácií na pódiách naprieč celým svetom. Zranila sa ešte na začiatku roka, počas zatiaľ posledného turné Madame X Tour. S barlami sa objavila aj na proteste Black Lives Matter v Londýne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Domov
Zdieľať
Diskusia