Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2020, 16:30
Čas čítania 1:50
Viktor Kniš

Justina Biebera obvinili zo sexuálneho obťažovania. Spevák to vyriešil expresne

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Popového speváka neznáme profily na Twitteri obvinili zo sexuálneho obťažovania. Justin Bieber zohnal dôkazy o tom, že účty klamú.

Justina Biebera počas víkendu obvinili neznáme profily na Twitteri zo sexuálneho obťažovania. Spevák síce za normálnych okolností na náhodné obvinenia nereaguje, tentokrát však nechcel, aby sa situácia zvrtla nesprávnym smerom, a tak ju expresne vyriešil. 

„Bežne sa k veciam nevyjadrujem, keďže náhodným obvineniam čelím počas celej mojej kariéry, ale po diskusii s manželkou som sa rozhodol verejne prehovoriť,“ napísal Justin Bieber na sociálnej sieti. 

Odporúčané
Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana 1. februára 2020, 13:58

Jedna vec je podľa Justina Biebera ohováranie kvôli blbostiam, problematiku sexuálneho obťažovania však neberie na ľahkú váhu. „Chcem prehovoriť nahlas, ale s rešpektom k mnohým obetiam, ktoré sa s takým problémom stretli,“ napísal Bieber s tým, že pracoval na zhromažďovaní faktov predtým, ako zverejnil svoje stanovisko.  

Tweety o obvineniach zo sexuálneho obťažovania už autor vymazal, Bieber aj napriek tomu zvažuje žalobu. Údajná autorka príspevkov tvrdí, že ju spevák vraj napadol 9. marca 2014, kedy mala ona 21 rokov a on 20. Opisuje, že sa mal incident stať v hoteli Four Seasons v Texase, kde ju údajne zobral. 

Odporúčané
Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike 25. apríla 2024, 9:30

Aby Justin Bieber dokázal, čo sa v tento deň stalo, musel poriadne zaloviť v histórii, keďže v tom čase ešte po jeho boku stála Selena Gomez. Justin preto vytiahol starší článok, ktorý dokazuje, že v tom čase bola popová speváčka s ním, čo je prvá časť jeho alibi.  

Druhá časť alibi sa týka dokladov z hotela, v ktorom Bieber strávil noc. Aj z tých vyplýva, že 9. a 10. marca 2014 nebol vo Four Seasons. Jednu noc strávil na AirBnb a druhú v hoteli Westin Hotel. 

Na doklade od hotela nájdeme meno Mike Lowery, čo je podľa Biebera pseudonym, pod ktorým sa niekedy ubytovával, aby zamestnanci hotelov nemali príležitosť upozorniť médiá na jeho príchod. 

Domov
Zdieľať
Diskusia