Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2020, 21:38
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Charlize Theron vedie skupinu nesmrteľných zabijakov. Sleduj prvý trailer pre The Old Guard od Netflixu

FILMY A SERIÁLY THE OLD GUARD
Uložiť Uložené

Netflix odhaľuje ďalší svoj plánovaný letný film.

Len včera sme ti predstavili nový akčný film od Netflixu, ktorý uvidíme už v júni. Prešiel deň a Netflix nám posiela ďalší trailer pre svoj očakávaný letný blockbuster. Réžie snímky The Old Guard sa ujala Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights) podľa komiksu od Grega Rucka, ktorý pre snímku napísal aj svoj prvý scenár. 

Odporúčané
Sexuálne scény natáčali s reálnymi hercami. Toto je 10 zaujímavostí o Witcher 3, ktoré si (možno) nevedel Sexuálne scény natáčali s reálnymi hercami. Toto je 10 zaujímavostí o Witcher 3, ktoré si (možno) nevedel 20. mája 2020, 12:23

Hlavnou postavou je Andromache zo Scythie v podaní skvelej Charlize Theron. Tá vedie skupinu nesmrteľných žoldnierov, ktorí zabíjajú ľudí už celé stáročia. Všetko sa ale mení v súčasnej dobe, kedy ich odhalí záhadná spoločnosť a oni zistia, že nie sú jediní, ktorí sa nemusia obávať smrti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia