Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2020, 7:26
Čas čítania 1:44
Dominik Vetrák

Seriál After Life si zamiluješ. Ricky Gervais v ňom predvádza vrchol cynizmu, sarkazmu a úprimnosti voči otravným ľuďom

FILMY A SERIÁLY AFTER LIFE RICKY GERVAIS
Uložiť Uložené

Na Netflixe nájdeš 2 série skvelého seriálu After Life od Rickyho Gervaisa.

„To najlepšie, čo som vytvoril.“ Ricky Gervais má o svojom seriáli After Life celkom jasno. Pred niekoľkými dňami sa na Netflix dostala 2. séria, a tak sme sa rozhodli, že ti tento výnimočný projekt priblížime. V centre diania je Tony (Ricky Gervais), ktorý nedávno prišiel o svoju milovanú manželku. Tá zomrela na rakovinu a Tonymu sa zrútil celý svet.

Odporúčané
Naozaj ortodoxní Židia nemajú internet a problémy v manželskom sexe rieši celá rodina? Zisťovali sme, či je Unorthodox hodnoverný Naozaj ortodoxní Židia nemajú internet a problémy v manželskom sexe rieši celá rodina? Zisťovali sme, či je Unorthodox hodnoverný 3. mája 2020, 12:20

Bol na nej závislý a po jej smrti sa z neho stal nepríjemný, osamotený a zničený človek. Tvrdí, že nemá prečo žiť a takmer spáchal samovraždu, no v priebehu seriálu zisťuje to, čo má byť divákovi jasné od začiatku. Chce žiť, chce pomáhať ľuďom a chce sa cítiť potrebný. 

Domov
Zdieľať
Diskusia