Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2020, 19:12
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Iránčanka, ktorá mala podstúpiť 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie, má koronavírus

NEWS ANGELINA JOLIE
Uložiť Uložené

Influencerka, z ktorej si internet uťahoval, že vyzerá ako zombie, sa mala nakaziť vo väzení.

Iránska influencerka Fatemeh Khishvand, známa skôr pod pseudonymom Sahar Tabar sa preslávila tým, že podľa jej slov podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie. Výsledok sa však na Angelinu príliš nepodobal a jej tvár sa drasticky zmenila. Mnohí ľudia na internete si z nej uťahovali, že vyzerá ako zombie.

Ako však informuje The New Yorks Post, influencerku pozitívne testovali na koronavírus a aktuálne je na umelej pľúcnej ventilácii. Informáciu potvrdila aj Organizácia pre ľudské práva.

Odporúčané
Iránčanka tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie. Teraz ju zatkli za rúhanie Iránčanka tvrdila, že podstúpila 50 plastických operácií, aby vyzerala ako Angelina Jolie. Teraz ju zatkli za rúhanie 7. októbra 2019, 10:26

Iránčanka sa vraj nakazila vo väzení, kde si odpykávala svoj trest. Príkaz na jej zatknutie vydal ešte na jeseň minulého roka teheránsky súd, ktorý sa zaoberá kultúrnymi zločinmi a sociálnou a morálnou korupciou.

Sahar čelila obvineniu z rúhania, podnecovania násilia, získavania príjmu nevhodnými prostriedkami a povzbudzovania mládeže ku korupcii. Po vypuknutí pandémie sa však jej právnici usilovali o jej prepustenie z väzenia. Súd im však nevyhovel.

Domov
Zdieľať
Diskusia