Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 17:32
Čas čítania 1:07
Dominik Vetrák

Z muzikálu Cats museli odstrániť análne otvory na mačkách. Člen tímu vizuálnych efektov označil prácu pod režisérom ako otroctvo

FILMY A SERIÁLY CATS
Uložiť Uložené

Cats ešte má pár prekvapení v rukáve.

Niekedy svoju prácu milujeme, inokedy ju nenávidíme. Musíme totiž pozerať a recenzovať aj programy, ktoré by sme dobrovoľne nepozerali ani keby to máme zaplatené. To bol aj príklad príšerného muzikálu Cats od režiséra Toma Hoopera.

V recenzii sme na ňom nenechali jednu nitku suchú, no podľa všetkého sme nevideli to najhoršie. Síce sme do kín dostali verziu s nedokončenými trikmi (ľudským tváram a rukám chýbala srsť), no niekde v šuflíku existuje verzia, v ktorej majú mačky reálne análne otvory. 

Odporúčané
Recenzia: Radšej než Cats mi pustite komédie Adama Sandlera v maďarskom dabingu alebo Transformerov na mobile Recenzia: Radšej než Cats mi pustite komédie Adama Sandlera v maďarskom dabingu alebo Transformerov na mobile 10. januára 2020, 18:17

Jeden z ľudí, ktorí pracovali na digitálnych/vizuálnych efektoch, anonymne v rozhovore pre The Daily Beast prezradil, že ich museli dodatočne z filmu odstrániť. Podľa neho to vyzeralo príšerne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia