Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2020, 19:38
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Slovák rapuje rýchlejšie ako Eminem. Počúvaj nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge

HUDBA BITMAN
Uložiť Uložené

Slovenský raper sa z karantény zapojil do výzvy, ktorú rozbehol samotný Eminem skladbou, kde pokoril vlastný svetový rekord v rýchlosti rapovania.

 

Kto iný by mal reprezentovať Slovensko v GodzillaChallenge, ak nie Bitman. Najrýchlejšie rapujúci domáci interpret, ktorého obrovskou devízou je zároveň aj to, že mu je vždy rozumieť, nakladá v rámci Eminemovej výzvy. Veterán z Detroitu na svojom aktuálnom albume pokoril  vlastný svetový rekord v rýchlosti rapovania, keď zadelil neuveriteľných 229 slov za 30 sekúnd a vyzval aj ďalších, aby sa mu skúsili vyrovnať. 

Odporúčané
229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord 229 slov za 30 sekúnd. Eminem má na konte nový svetový rekord 24. januára 2020, 14:54

Bitmanove slová musí najprv niekto zvládnuť spočítať, v každom prípade však nie je veľa iných kolegov zo sveta, ktorí by to zvládli lepšie. Obľúbený interpret sa tak pripomína aj v časoch, ktoré nie sú pre domácu hudbu najpriaznivejšie. 

Zároveň stále pracuje na dokončení svojho projektu, ktorý by mohol uzrieť svetlo sveta pod Strapovým vydavateľstvom hneď, keď sa situácia v krajine upokojí. Väčšina albumu už má finálne kontúry, tešiť sa môžeš aj na podobné nálože a množstvo známych hostí. Čakanie si ešte budeš môcť skrátiť aj slohou na Separovom projekte OG. 

Domov
Zdieľať
Diskusia