Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 11:14
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Armani začne pre talianskych lekárov vyrábať zdravotnícke kombinézy. Chce im pomôcť v boji proti koronavírusu

MÓDA
Uložiť Uložené

Módna značka ich chce poslať všetkým nemocniciam v krajine.

V časoch krízy v súvislosti so šírením nového koronavírusu sa mnohí snažia pomôcť ako sa len dá. Talianska módna značka Armani dokonca oznámila, že vo svojich výrobných závodoch začne šiť jednorazové zdravotnícke kombinézy pre zdravotníkov v nemocniciach. Informoval o tom denník The New York Times.

Odporúčané
Slovenky, ktoré sa vrátili zo zahraničia vládnym špeciálom rovno do karantény: Do poslednej chvíle sme ani nevedeli, kam nás berú Slovenky, ktoré sa vrátili zo zahraničia vládnym špeciálom rovno do karantény: Do poslednej chvíle sme ani nevedeli, kam nás berú 24. marca 2020, 14:47

Módny dom, ktorý patrí známemu módnemu návrhárovi Giorgiovi Armanimu, okrem iného prispel talianskym nemocniciam v súvislosti s pandémiou koronavírusu už 2 milióny eur. Tieto finančné prostriedky sú určené pre všetky zdravotnícke zariadenia na celom Apeninskom polostrove, vrátane nemocníc v Bergame a Piacenze, ktoré sú jedny z najviac postihnutých koronavírusom.

Domov
Zdieľať
Diskusia