Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2020, 7:21
Čas čítania 0:51
Richard Balog

Hviezdy NBA pomôžu pracovníkom štadiónov. Zion Williamson zaplatí všetkým mesačnú výplatu

Hviezdy NBA pomôžu pracovníkom štadiónov. Zion Williamson zaplatí všetkým mesačnú výplatu
Zdroj: AP Photo / Nam Y. Huh
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

S myšlienkou zatiaľ prišli Giannis Antetokounmpo, Zion Williamson a Kevin Love.

Koronavírus zasiahol za pomerne krátky čas všetky oblasti života, vrátane športu. Väčšina dlhodobých súťaží či veľkých medzinárodných podujatí je buď pozastavená alebo zrušená a najslávnejšia basketbalová liga sveta nie je výnimkou.

Priblížne mesiac pred začiatkom play-off súbojov NBA dočasne prerušili a zatiaľ nie je známe, či sa vyraďovacej časti vôbec dočkáme a ak áno, v akom rozsahu, respektíve formáte. Pre hráčov, samozrejme, ide o nepríjemnú situáciu, no oveľa väčší vplyv má vzniknutá situácia na zamestnancov všetkých 30 klubov pracujúcich v útrobách ich domácich arén.

Odporúčané
Carlos Tevez takto pobozkal Diega Maradonu pred zápasom, ktorý rozhodol o titule pre Bocu Juniors v domácej lige    Carlos Tevez takto pobozkal Diega Maradonu pred zápasom, ktorý rozhodol o titule pre Bocu Juniors v domácej lige 8. marca 2020, 15:45

Tí totiž prichádzajú o príjem, vďaka ktorému živia svoje rodiny. Pomocnú ruku sa preto rozhodli podať viaceré hviezdy na čele s Giannisom Antetokounmpom, Kevinom Loveom či obrovským talentom Zionom Williamsonom. Podobný krok urobili taktiež vlastníci Brooklyn Nets a Dallas Mavericks. 

Domov
Zdieľať
Diskusia