Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2020, 15:45
Čas čítania 0:41
Richard Balog

Carlos Tevez takto pobozkal Diega Maradonu pred zápasom, ktorý rozhodol o titule pre Bocu Juniors v domácej lige

Carlos Tevez takto pobozkal Diega Maradonu pred zápasom, ktorý rozhodol o titule pre Bocu Juniors v domácej lige
Zdroj: Marcos Brindicci / Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Úsmevný moment musel prekvapiť aj samotného majstra sveta z roku 1986.

Len pred pár hodinami oslávil argentínsky klub Club Atlético Boca Juniors majstrovský titul v domácej súťaži, avšak najzaujímavejší moment sa udial ešte pred zápasom s protivníkom z mesta La Plata. 

Carlos Tevez totiž pobozkal svoj detský vzor a v súčasnosti manažéra Gimnasie, teda Diega Maradonu. Úsmevná chvíľka pobavila azda všetkých prítomných ľudí v hľadisku, ale tiež pri televíznych obrazovkách na celom svete. Prekvapený zostal aj samotný „zlatý chlapec“.

Carlos Tevez pobozkal Diega Maradonu pred zápasom, ktorý rozhodol o titule pre Bocu Juniors v domácej lige
Zdroj: Marcos Brindicci / Getty Images
Odporúčané
Brutálna bitka v slovenskej Tipsport lige. Lietali päste, rozhodcovi sa ušiel kopanec korčuľou Brutálna bitka v slovenskej Tipsport lige. Lietali päste, rozhodcovi sa ušiel kopanec korčuľou 8. marca 2020, 10:18

Pre médiá sa ihneď po zápase vyjadrila aj hviezda s číslom 10 na chrbte, ktorá krátke spojenie ich pier opísala takýmto spôsobom: „Vedel som, že musím pobozkať Diega.“ a pokračoval: „Mal som šťastie a tomu je potrebné ísť naproti.“  Pohľad na konečný výsledok pritom hovorí za všetko... 

Modro-žlté mužstvo z Buenos Aires zvíťazilo 1:0 po góle zo 72. minúty, o ktorý sa postaral práve bývalý zakončovateľ Manchestru United či Juventusu. Hlavný rival z River Plate následne zaváhal v súboji na pôde Atlética Tucumán a po poslednom hvizde rozhodcu sa naplno mohli začať oslavy majstrovského titulu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Boca Juniors (@bocajrsoficial) on

Domov
Zdieľať
Diskusia