Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 18:35
Čas čítania 0:35
Vl Mi

Cristiano Ronaldo mladší si založil Instagram a za dva dni ho sleduje milión ľudí. Virtuálnu pusu mu poslal aj jeho slávny ocko

OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Na profile už má tri príspevky.

Mladý Ronaldo nasleduje svojho otca, ktorý je na Instagrame najúspešnejšia osobnosť. Založil si svoj vlastný účet a začal sa so svetom deliť o svoje súkromie. A to doslova.

Odporúčané
Hviezda Barcelony dostala dve žlté karty naraz. Najskôr nešetrný faul, potom hlavička do hráča Hviezda Barcelony dostala dve žlté karty naraz. Najskôr nešetrný faul, potom hlavička do hráča 26. februára 2020, 13:26

Hneď druhá fotka je vo vani so všetkými súrodencami a otcom. Všetci sú vysmiati a pózujú pre fotografiu. Syna slávneho futbalistu už sleduje milión ľudí a to je na Instagrame ani nie dva dni. Bude zaujímavé sledovať, ako rýchlo bude rásť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @minicristianoronaldo2010,

Prvý príspevok mu okomentoval aj futbalista talianskeho Juventusu Turín. Portugalská hviezda poslala pusinkujúceho smajlíka, jednoduchý komentár už nazbieral takmer 50 000 lajkov. Cristiano mladší sa v krátkom videu predstavuje a oznamuje, že si založil účet na Instagrame.

Všetky príspevky pribudli 24. februára a chlapec zatiaľ nepridal nič nové. Uvidíme, ako sa mu teda bude dariť v budúcnosti a či raz prekoná v počte sledovateľov svojho otca.

Cristiano Ronaldo mladší si založil Instagram a za dva dni ho sleduje milión ľudí. Virtuálnu pusu mu poslal aj jeho slávny ocko
Zdroj: IG/Ronaldo mladší
Domov
Zdieľať
Diskusia