Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2020, 13:26
Čas čítania 0:45
Vl Mi

Hviezda Barcelony dostala dve žlté karty naraz. Najskôr nešetrný faul, potom hlavička do hráča

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené

Arturovi Vidalovi praskli nervy.

Prvé osemfinálové zápasy európskej Ligy majstrov máme za sebou. Utorok priniesol futbalovým nadšencom hneď dva atraktívne zápasy, sily si zmerali Chelsea s Bayernom a Neapol s Barcelonou. Kým prvý zápas prebehol hladko a nemecký mančaft porazil londýnsku Chelsea 0:3, Barcelona sa trápila.

Odporúčané
Deťom do 12 rokov vo Veľkej Británii zakázali hlavičkovať počas futbalových tréningov Deťom do 12 rokov vo Veľkej Británii zakázali hlavičkovať počas futbalových tréningov 24. februára 2020, 21:34

Najskôr katalánsky klub dostal v prvom polčase gól, v 30. minúte ho strelil Belgičan Dries Mertens. Aj napriek tomu, že mala Barcelona loptu na kopačkách takmer dve tretiny zápasu, na bránu sa jej podarilo vystreliť len 7-krát. Toľko isto pokusov mal aj Neapol.

Barcelone sa ale podarilo vyrovnať, po prihrávke Semeda vyrovnal francúzsky útočník Antoine Griezmann. 

Cieľom oboch tímov bolo v závere zápasu strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no záverečného tlaku sme sa nedočkali. Záložník z Čile Arturo Vidal totiž nešetrným zákrokom fauloval Maria Ruia tesne pred koncom riadneho hracieho času.

Domov
Zdieľať
Diskusia