Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2020, 17:55
Čas čítania 1:04
Martin Mičuda

Nová RS6-ka si zmerala sily s úhlavnou konkurenciou. Výsledok fanúšikov Audi nepoteší

Nová RS6-ka si zmerala sily s úhlavnou konkurenciou. Výsledok fanúšikov Audi nepoteší
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=cYrVTpVeeDs" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">youtube.com</a>
TECH AUDI BMW PORSCHE
Uložiť Uložené

Mat Watson postavil bok po boku novinku s jej najväčšou konkurenciou.

Audi RS6 Avant je azda najikonickejšie kombi na trhu, preto je jasné, že príchod novej generácie milovníci motorov napäto sledovali. Jej srdcom je naďalej 4-litrová V8-čka twin-turbo, ktorá disponuje výkonom 441 kW / 600 koní  a 800 Nm. To sú nepochybne úchvatné čísla, pravdou je však to, že Audi papierovo svoju konkurenciu ani len nedobehlo, nie že by ju ešte predbehlo.

3 roky starý Mercedes-AMG E 63 S kombi totiž disponuje výkonom až 450 kW / 612 koní a 850 Nm, za čo môže 4-litrová V8-čka biturbo. BMW svoju M5-ku síce v praktickom balení neponúka (údajne nejde s filozofiu modelov M), avšak 2-ročný sedan vo variante M5 Competition vyžmýka zo 4,4-litrovej V8-čky twin-turbo až 460 kW / 625 koní a 750 Nm.

Domov
Zdieľať
Diskusia