Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2020, 20:35
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Justin Bieber sa rozplakal, keď rozprával o Billie Eilish. Chce ju chrániť, ona tvrdí, že spevák bol jej prvou láskou

HUDBA BILLIE EILISH JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Populárny spevák vidí Billie Eilish ako obrovskú hviezdu, keďže aj on vstupoval do hudobného priemyslu veľmi mladý, vie, aké nástrahy jej hrozia.

Povinnosťou Justina Biebera je po vydaní albumu Changes absolvovať aj sériu rozhovorov, aby projekt patrične odpromoval. V rámci návštevy u známeho reportéra Zanea Lowea sa venoval aj svojej kamarátke a hudobnej kolegyni Billie Eilish. Dvojica už spolupracovala na remixe skladby Bad Guy, Justin sa však dokáže s mladou popovou hviezdou stotožniť najmä vďaka tomu, že aj on sa stal známym ako veľmi mladý.

V rozhovore sa dokonca pri slovách o tom, ako ju chce chrániť rozplakal. „Bolo to pre mňa náročné, byť taký mladý v hudobnom priemysle a nikoho nepoznať a nemať sa na koho obrátiť. Každý hovoril, že ma má rád a sekundu na to sa mi obracali chrbtom. Chcem, aby vedela, že so mnou môže rátať,“ hovorí v emotívnej chvíli Justin Bieber. Speváčka si jeho slová pridala na svoj Instagram, predpokladáme teda, že si ich vezme k srdcu.

Domov
Zdieľať
Diskusia