Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2020, 8:26
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Manželka Justina Biebera Hailey prezradila recept na šťastný a dlhotrvajúci vzťah. Majú len jediné pravidlo týkajúce sa spálne

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Týka sa telefónu, ktorý používajú len vtedy, keď je to naozaj nevyhnutné.

Kým väčšina dvadsiatnikov si v súčasnosti užíva život s partnerom aj bez manželského zväzku, Justin Bieber a Hailey Baldwin sa už pred dvomi rokmi rozhodli zobrať aj napriek relatívne nízkemu veku. Dnes 25-ročný spevák a 23-ročná modelka žijú usporiadaný život, o čom sa fanúšikovia majú možnosť presvedčiť aj vďaka dokumentárnej sérii mapujúcej pády a úspechy popovej hviezdy. 

Veľký priestor na vyjadrenie dostala, samozrejme, aj najdôležitejšia osoba v Justinovom živote, ešte viac však prezradila v najnovšom rozhovore pre Elle. Netají sa tým, že oveľa radšej trávi čas doma ako kdekoľvek inde a jej najobľúbenejšou aktivitou je, keď si s manželom ľahnú na gauč, túlia sa a pozerajú Priateľov.

Domov
Zdieľať
Diskusia