Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2020, 17:03
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Dražia Bašternákov byt, kde býval Robert Fico za 1,67 milióna. Nie sú v ňom kachličky na krbe, dvere, podlahy, ani kuchynská linka

NEWS LADISLAV BAŠTERNÁK ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Byt odsúdeného daňového podvodníka Ladislava Bašternáka, z ktorého sa pod tlakom musel vysťahovať expremiér, ide do dražby.

Odsúdený daňový podvodník Ladislav Bašternák dostal 5-ročný trest, aj naďalej ho stíhajú pre daňové podvody, pričom jeden z nich sa týka luxusného bytového komplexu Bonaparte. V ňom si ešte donedávna prenajímal byt aj predseda Smeru Robert Fico, ktorý sa z neho nakoniec odsťahoval krátko po tom, čo po Kuciakovej vražde odstúpil z postu premiéra. 

Denník N informuje, že po odchode okrem bežného luxusného vybavenia chýbajú aj podlahové krytiny či vodovodné batérie a dvere.

Odporúčané
8 ľudí, ktorých stiahol ku dnu Marian Kočner alebo jeho Threema. Kam až siahali chápadlá muža obvineného z objednávky vraždy 8 ľudí, ktorých stiahol ku dnu Marian Kočner alebo jeho Threema. Kam až siahali chápadlá muža obvineného z objednávky vraždy 13. novembra 2019, 13:48

V byte nie sú tiež tiež kachličky na krbe a kuchynská linka. Aj napriek tomu ide byt v exkluzívnej lokalite s rozlohou necelých 390 metrov štvorcových vrátane dvoch terás do dražby za1,67 milióna eur. V cene je aj garážové státie. Dražba bude v marci a záujemcovia môžu prihadzovať po 3-tisíc eur. Fico už skonštatoval, že sa nebude o kúpu bytu uchádzať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia