Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 8:39
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Khabib Nurmagomedov dostal 100-miliónovú ponuku, ak sa pobije s Floydom Mayweatherom, tvrdí manažér. Má to však jednu podmienku

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Muž so Saudskej Arábie údajne ponúkol manažmentu Nurmagomedova astronomickú čiastku, ak sa zápas odohrá v meste Rijád.

Krátko po víťazstve Conora McGregora v jeho nedávnom zápase sa vynorili dohady o tom, že ak by sa našiel niekto ochotný zaplatiť správu cenu, do úvahy by prichádzala oj odveta medzi írskym bojovníkm a Khabibom Nurmagomedovom.

TMZ teraz informuje o slovách manažéra Khabiba, ktorý vraj dostal od nemenovaného muža zo Saudskej Arábie ponuku 100 miliónov dolárov, ak by sa uskutočnil profesionálny zápas medzi Nurmagomedovom a Mayweatherom.

Odporúčané
Odveta Conora McGregora s Nurmagomedovom? Dobre, dajte nám ale 100 000 000 dolárov, vraví jeho otec Odveta Conora McGregora s Nurmagomedovom? Dobre, dajte nám ale 100 000 000 dolárov, vraví jeho otec 20. januára 2020, 20:39

Podmienkou by v tomto prípade bolo, že by sa zápas musel odohrať v saudskoarabskom meste Rijád. Ali Abdelaziz – manažér ruského zápasníka – nechcel špecifikovať, kto mu peniaze ponúkol a ani to, kedy by sa malo stretnutie odohrať a kto by ho zastrešil.

Domov
Zdieľať
Diskusia