Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2020, 18:48
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Najprv sa vyzliekla na ihrisku počas finále Ligy majstrov, teraz behala polonahá po svahu v Rakúsku. Lúčila sa s Bryantom

ŠPORT
Uložiť Uložené

Kinsey Wolanski tentokrát vyčíňala na svahu v Rakúsku.

Kinsey Wolanski sa prvýkrát preslávila, keď polonahá vbehla na ihriska počas finále Ligy majstrov medzi Tottenhamom a Liverpoolom. Teraz exhibíciu zopakovala v Rakúsku počas mužských lyžiarskych pretekov v rámci svetového pohára.

Odporúčané
Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov Instagram vymazal účet. Zrejme za to môžu sexuálny obsah a rýchly nárast followerov Polonahej fanúšičke z finále Ligy majstrov Instagram vymazal účet. Zrejme za to môžu sexuálny obsah a rýchly nárast followerov 2. júna 2019, 16:20

Počas živého prenosu ju diváci mali možnosť vidieť vybehnúť do finálového polkruhu práve v momente, keď ním prechádzal Alex Vinatzer. Keďže prešla cieľovou rovinkou o malú chvíľu skôr, špeciálny časovač zaznamenal jej nohy, nie lyže Vinatzera. Na chvíľu si teda myslel, že skončil prvý, v skutočnosti bol až šiesty. 

Najprv sa vyzliekla na ihrisku počas finále Ligy majstrov, teraz  behala polonahá po svahu v Rakúsku. Lúčila sa s Bryantom
Zdroj: Photo by Hans Peter Lottermoser/SEPA.Media /Getty Image

Wolanski držala v ruke veľký plagát s nápisom „RIP Kobe #LEGEND.“ Chcela tak poukázať nielen na svoju kontroverznú osobu, ale aj na nedávnu tragickú udalosť, keď po páde helikoptéry zahynul americký basketbalista Kobe Bryant. 

Vinatzer si pred novinármi aspoň zavtipkoval, že má peknú fotku z cieľa. . „Vyzerá to, ako by som mal novú priateľku,“ hovoril podľa Šport 24

 

Kinsey Wolanski sa stala okamžite po incidente vo finále Ligy Majstrov miliónovou influencerkou, o ktorej sme sa zároveň dozvedeli, že je priateľkou známeho youtubera Vitalyho. 

Podobne ako v tomto prípade, na sebe mala oblečené len jednodielne plavky, na ktorých zrejme šetrila látkou, pretože viac kože odkrývali ako zakrývali. Jej radosť však netrvala večne. Algoritmus sociálnej siete pravdepodobne identifikoval neobvyklý nárast followerov, a tak sa domnieval, že sú fejkoví alebo nakúpení. Dnes ma na novom účte už viac ako 3,4 milióna followerov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia