Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2020, 16:24
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Taylor Swift držala hladovku, keď sa videla na fotkách. Otvorene hovorí o problémoch s príjmom potravy

OSOBNOSTI TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

O pár dní uzrie svetlo sveta dokumentárny film o Taylor Swift, v ktorom sa dozvieme aj o jej útrapách zo súkromného života.

31. januára 2020 Netflix odpremiéruje nový dokumentárny film, ktorý bude venovaný súkromnému aj pracovnému životu v súčasnosti najlepšie zarábajúcej speváčky na svete podľa rebríčka Forbes. Celovečerný film o Taylor Swift s podtitulom Miss Americana už má za sebou premiéru na filmovom festivale Sundance, a preto vieme, že istá časť bude venovaná aj jej osobným problémom. 

Denník Today informuje o jej ťažkostiach s príjmom potravy. Tie podľa slov popovej speváčky prichádzali po tom, keď sa dívala na svoje fotky, na ktorých si pripadala tučná. Aj jej okolie si z nej robilo srandu, že vyzerá ako tehotná, to však malo na Swift veľmi negatívny efekt. Otvorene zároveň priznáva, že často držala hladovku, a tento problém riešila tak, ako by ho dnes už určite neriešila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia