Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 9:16
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Kanye West spomína na časy, keď bol alkoholikom. Od rána sa opíjal s vodkou s džúsom, vypil si aj na červenom koberci

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West v rámci svojej kázne pre veriacich hovoril aj o tom, aký mal pozitívny vzťah k alkoholu.

V minulosti bol Kanye West známy svojím kladným vzťahom k alkoholu, nikdy však o ňom otvorene nehovoril. Pri poslednej návšteve kostola v Arizone po prednesení niekoľkých skladieb zo svojho gospelového projektu však začal svojskú kázeň, ktorá sa týkala aj jeho alkoholizmu. Ľuďom chcel opisom príbehu povedať, že aj keď diabol človeka pokúša, ten, kto sa smeje naposledy, je Boh. 

Kanye West ďalej odhalil časť svojej minulosti, keď podľa neho „pracoval pre diabla.“ Konštatuje, že ho Ježiš zachránil a dodáva, že nezáleží na tom, ako dlho je človek v temnote, ak je človek ochotný zmeniť sa, Ježiš je pripravený zachrániť ho. Podľa interpretových slov prišla v jeho prípade záchrana v momente, keď si myslel, že je jeho kariéra mrtvá, informuje Complex

Odporúčané
Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha 21. októbra 2019, 9:22

Neskôr Yeezus konkretizoval, v čom spočíval jeho kontakt s diablom. Potvrdil, že v minulosti bojoval s alkoholizmom a naznačil, že to súvisí aj s jeho výpadom na odovzdávaní cien VMA, keď spravil známy škandál Taylor Swift. 

„Nikdy som sa nezamýšľal nad tým, aký má alkohol vplyv na môj život. Pil som na červenom koberci a pár minút na to som vybehol na pódium,“ priznáva raper. „Všetci naokolo mi hovorili, že nie som alkoholik, až som sa dostal do momentu, že som pil vodku s džúsom na raňajky mysliac na to, ako nie som alkoholik,“ dodáva. V minulosti už priznal aj závislosť na porne a drogách. Jedného dňa si však povedal, že stačilo a so všetkým podľa jeho slov sekol. 
 

Domov
Zdieľať
Diskusia